PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

L'associació de Fidels de l'Ajuda i Amics de Balenyà, guanyadors dels concurs de projectes de les entitats de Balenyà, convocat per Bon Preu

24/d’agost/2017

Bon Preu, que tenim la seu logística a Balenyà, amb la convocatòria del concurs de projectes de les entitats hem refermat el nostre compromís amb el municipi, amb la finalitat d’estimular i enfortir el teixit associatiu del municipi i promoure projectes que millorin la qualitat de vida dels seus veïns. 

El passat dia 3 d’agost, es va reunir el jurat compost per tres representants de Bon Preu i dos representants de l’Ajuntament de Balenyà, per fer la valoració dels 8 projectes presentats per diverses entitats a la convocatòria del concurs.

Les 8 entitats i associacions que s’han presentat en aquest primer concurs han estat:

  • Amics de Balenyà (aula de música)
  • AMPA de l’Escola Joan XXIII
  • Associació Cursa del Roc Gros
  • Associació de Fidels de l’Ajuda
  • Club Petanca Amics de Balenyà
  • Fundació Privada Fent Vida
  • Joenacc – joves en acció
  • KOK – comitè concerts

El jurat va valorar de forma conjunta cadascun dels projectes segons els quatre barems de les bases del concurs i el resultat d’aquesta valoració va donar una major puntuació (104 punts) al projecte de Restauració de la façana del Santuari de l’Ajuda de Balenyà, presentat per l’Associació de Fidels de l’Ajuda que rebrà 30.000 euros.

El segon projecte amb més puntuació (102 punts) va ser el presentat per l’associació Amics de Balenyà per l’equipament d’una Aula de Música que rebrà 20.000 euros.

En la deliberació del jurat es va valorar en el projecte de l’Ajuda, la gran incidència per a la conservació del patrimoni arquitectònic. En el cas de la proposta d’Amics de Balenyà, també es va valorar molt positivament la incidència de l’Aula de Música pel seu abast cultural adreçat als infants.

La comunicació dels projectes seleccionats es va dur a terme dijous, dia 24 d’agost, en el marc dels actes de la Festa Major de Sant Bartomeu, durant el qual el senyor Josep Castany, Cap de Relacions Externes de Bon Preu, va fer entrega a les dues entitats seleccionades d’una còpia de l’acta redactada en motiu de la valoració dels diferents projectes, en la que hi consten com a guanyadors del concurs.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.