PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

L’Esclat de Lloret de Mar, al nou centre comercial portalloret

19/de gener/2018
  • portalloret serà el centre comercial més gran de Lloret de Mar i de la Costa Brava, amb un total de 19.281 m² repartits en 2 plantes i un aparcament de 1.100 places
  • L’hipermercat Esclat que ja s’està construint, estarà situat a la planta baixa del centre i tindrà una sala de vendes de 4.200 m²
  • El Grup Bon Preu invertirà 15 milions d’euros en el nou hipermercat i generarà 100 llocs de treball de manera directa i 320 més de manera indirecta
  • La data d’obertura de portalloret està prevista per a finals de novembre del 2018

Estem contents d’anunciar que ja s’està construint el primer Esclat al municipi de Lloret de Mar a dins del nou centre comercial portalloret. Serà el centre comercial més gran del municipi i de la Costa Brava amb 19.281 m² i més de 1.000 places d’aparcament. L’hipermercat Esclat es trobarà a la planta baixa del centre comercial amb una sala de vendes de 4.200 m² i 800 m² de magatzems i oficines. Pel que fa als metres comercials restants els ocuparan altres operadors de diferents sectors. Les negociacions estan molt avançades amb operadors de primer nivell del sector dels electrodomèstics, del bricolatge i de la restauració.

portalloret serà el nom comercial que rebrà el nou centre, situat a l’avinguda de les Alegries s/n. Cal destacar la situació estratègica del nou establiment, a l’entrada principal de Lloret de Mar. Bon Preu i Nova Lloret són els propietaris d’aquest nou centre comercial.

El Grup Bon Preu invertirà 15 milions d’euros en la construcció del nou establiment. Serà el primer Esclat al municipi i també el més gran. Amb l’obertura del nou Esclat es generaran 100 llocs de treball de manera directa a la localitat i indirectament uns 320 més. L’obertura al públic està prevista a finals del mes de novembre d’aquest any.

Amb la construcció d’aquest nou centre comercial es contribueix al desenvolupament urbanístic del municipi, amb la voluntat d’oferir un comerç més modern, de qualitat i familiar. L’objectiu és millorar l’oferta comercial a la localitat i esdevenir un punt d’atracció per al turisme de qualitat degut a la seva ubicació estratègica a l’entrada principal de Lloret de Mar.

Antoni Amblàs, Director Comercial del Grup Bon Preu, ha declarat:
“Treballem per oferir als nostres clients una àmplia varietat de productes de la màxima qualitat, amb preus molt competitius, amb la millor atenció al client, i amb productes del país i de proximitat. L’obertura d’aquest establiment representa l’aposta pel creixement i per la generació de llocs de treball a la zona”.

Jaume Dulsat, Alcalde de Lloret de Mar, ha afirmat:
“Aquest projecte posa en valor una de les principals entrades a Lloret i ha estat possible gràcies al conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze que l’Ajuntament va tancar amb el Grup Bon Preu i Nova Lloret. Aquest conveni ha fet possible la construcció de la rotonda de l’avinguda de les Alegries, la rotonda del cementiri municipal, la urbanització amb vials per a cotxes i vianants de davant de l’Oficina de Turisme Central i la urbanització, també amb vials per a cotxes i vianants, dels accessos a la urbanització de Puigventós i que s’acabarà ara amb la urbanització de l’entorn de Puigventós, conegut també com el barri de la Càndida. També s’adequarà l’espai destinat a futur equipament escolar i un parc infantil així com l’accés al Turó d’en Buc amb una passera”. I ha afegit “La construcció d’aquest centre comercial també oferirà molts nous llocs de treball el que revertirà positivament en l’economia local”.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

L’Esclat de Lloret de Mar es construirà de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.