PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

La Fundació Pasqual Maragall rep 36.758€ gràcies a les aportacions dels clients de Bonpreu i Esclat

12/de febrer/2024
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de gener i s’han realitzat 247.301 donacions en total.
  • L’import va destinat a la Fundació Pasqual Maragall, concretament als programes grupals de formació i suport a familiars que conviuen amb la malaltia de l’Alzheimer i exerceixen el rol de cuidador, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les cures i incrementar tant el propi benestar com el de la persona que cuiden.
  • Aquest mes de febrer les donacions aniran destinades a la Fundació FERO, una fundació dedicada a la recerca oncològica translacional , concretament a un projecte anomenat DIAMAV (Diagnòstic molecular avançat) que es realitza al VHIO (Vall d'Hebron Institut d'Oncologia). L'objectiu del DIAMAV és proporcionar opcions terapèutiques als pacients que no tenen clares alternatives de tractament. Gràcies a aquest programa, aquests pacients poden participar en assajos clínics als quals d'una altra manera no podrien accedir-hi. És important assenyalar que la meitat dels beneficiaris del programa són referits per altres hospitals de la regió, de manera que l'impacte del programa s'estén a pacients de tot el país.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 18 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3,2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

 

El mes de gener els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 247.301 donacions que han fet possible aconseguir 36.758€ d’import net per a la Fundació Pasqual Maragall, a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import va destinat als programes grupals de formació i suport a familiars que conviuen amb la malaltia de l’Alzheimer i exerceixen el rol de cuidador, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les cures i incrementar tant el propi benestar com el de la persona que cuiden.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de febrer les donacions aniran destinades a la Fundació FERO, concretament a un projecte anomenat DIAMAV (Diagnòstic molecular avançat) que es realitza al VHIO (Vall d'Hebron Institut d'Oncologia). L'objectiu del DIAMAV és proporcionar opcions terapèutiques als pacients que no tenen clares alternatives de tractament. Gràcies a aquest programa, aquests pacients poden participar en assajos clínics als quals d'una altra manera no podrien accedir. És important assenyalar que la meitat dels beneficiaris del programa són referits per altres hospitals de la regió, de manera que l'impacte del programa s'estén a pacients de tot el país.

Els beneficiaris seran els pacients i futurs pacients de càncer que veuran incrementada la possibilitat de supervivència. Sense anar més lluny, cada any hi ha 1.200 pacients que es beneficien directament d’aquest programa, així com també tots els seus familiars.

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 18 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3,2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Amics de la Bressola, Oxfam Intermón, Street Child, Vall d’Hebron Institut de Recerca, Projecte Home Catalunya, Fundació Pau Costa, Fundació Enllaç, Fundació Althaia, Fundació Vicki Bernadet, Fundació Roure i IDIBELL, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer el seguiment de l’estat dels projectes.

 

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 780 projectes gràcies a les més de seixanta cinc milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.