PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

La nova benzinera EsclatOil de Manresa ja està en funcionament

24/de juliol/2017

Avui hem inaugurat la nova benzinera EsclatOil a Manresa, situada just al costat de l’Hipermercat Esclat del municipi. Compta amb 3 assortidors de doble cara i 6 carrers i l’horari serà ininterromput les 24 hores al dia els 365 dies a l’any.

A part d’aquesta benzinera, avui també inaugurem una EsclatOil a Olot. Amb les dues noves incorporacions, el Grup Bon Preu ja disposa de 43 benzineres.

QUALITAT ALS MILLORS PREUS
A les benzineres EsclatOil trobaràs un producte de molta qualitat amb els preus més competitius del mercat. Per als clients amb la targeta de Bonpreu i Esclat o iquodrive oferim 3 cèntims de descompte per cada litre de carburant.

Totes les estacions de servei estan dotades amb la tecnologia més innovadora i tot un seguit de dispositius de seguretat per garantir la màxima eficiència del servei. Alhora, cada benzinera disposa d’un sistema de microfiltratge que elimina les impureses dels carburants per dispensar un producte de més qualitat.

A més, incloem un bactericida als carburants que evita la oxidació i garanteix una millor conservació dels vehicles. A les benzineres EsclatOil també comptem amb diferents sistemes de respecte al medi ambient com són els tancs de doble paret, la recollida de vapors o els separadors d’hidrocarburs. Tots aquests avenços possibiliten una gestió mediambiental molt més sostenible.

A EsclatOil també oferim també el servei de gasoil de calefacció a domicili amb una àmplia xarxa de distribució a Catalunya.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.