PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Bonpreu a Cassà de la Selva

24/de novembre/2021
  • L’alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet i Anglada, ha visitat avui el nou Bonpreu per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip
  • L’equip del nou Bonpreu està format per 38 professionals, 14 dels quals són de Cassà de la Selva
  • L’establiment està construït on hi havia hagut l’antiga fàbrica surera Reliable Cork Company SA, i té una superfície de vendes de 1.290m2, 68 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 6 milions d’euros
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat al Passeig del Ferrocarril, cantonada amb el C/Germà Agustí, de Cassà de la Selva amb la presència de l’alcalde, el Sr. Robert Mundet i Anglada. Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, i la Directora comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà.

Per altra banda, la inauguració també ha comptat amb la presència de proveïdors de proximitat, amb representats d’empreses de la zona com Gelats de Territori, Noel, Cuits i Xocolates Torras.

El President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del primer establiment a Cassà de la Selva. Aquesta obertura suposa la novena al Gironès, fet que referma la nostra aposta per la comarca. Amb aquest establiment, que obrirà amb totes les innovacions i amb la nova imatge comercial de Bonpreu, esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi i a la zona sud de Girona”.

Bon Preu ha invertit 6 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 38 professionals, 14 dels quals són de Cassà de la Selva, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Cassà de la Selva.

De fet, el passat més d’agost, Bon Preu i l’Ajuntament de Cassà de la Selva van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest, posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

El nou establiment té una superfície de vendes de 1.290m2 i disposa de 68 places d’aparcament i de 2 places de carregadors per a vehicles elèctrics. Està construït on hi havia hagut l’antiga fàbrica surera Reliable Cork Company SA, és per això que, per tal de rememorar aquest passat, s’ha folrat una de les parets de l’establiment amb suro cru. A més, també s’hi ha serigrafiat una fotografia de la població de mitjans del segle passat. Per altra banda, el Grup Bon Preu va realitzar la restauració de la pintura de la Columna de la Joventut, situada just davant de l’establiment.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat i amb cartelleria digital per millorar l’experiència de compra.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Cassà de la Selva s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat.  L’establiment disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 120 kWp.

Cal destacar que el Grup Bon Preu ha posat en marxa BonpreuEsclat Energia, la comercialitzadora d’energia elèctrica de Bon Preu que fa arribar electricitat a les llars i empreses a unes tarifes molt competitives (bonpreuesclat.cat/energia).

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.