PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Bonpreu a Teià

07/de maig/2024
  • L’alcaldessa de Teià, la Sra. Gemma Rosell i Duran, ha visitat avui el nou Bonpreu per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • Diversos proveïdors de proximitat també han visitat el nou Bonpreu en representació d’empreses del territori com Vins Alta Alella, Torrent i fills, Cooperativa Conca de la Tordera i Espinaler.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 820m2, ha suposat una inversió de 5M€ milions d’euros i disposa de pàrquing, que comptarà amb places amb carregadors per a vehicles elèctrics.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

 

Les Masies de Voltregà, a 7 de maig de 2024.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat Bonpreu a Teià, concretament al passeig de la Riera, 9-25, amb la presència de l’alcaldessa, la Sra. Gemma Rosell i Duran. Per part de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup, el Sr. Joan Font i Fabregó. A més, també han visitat el nou Bonpreu diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Vins Alta Alella, Torrent i fills, Cooperativa Conca de la Tordera i Espinaler.

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del primer establiment a Teià, on ja comptem, des de l’octubre del 2021, amb el servei de compra online amb entrega a domicili. Aquesta obertura suposa el novè establiment a la comarca del Maresme, on, a més, ja hi tenim també 1 benzinera EsclatOil, un centre de recollida de la compra online i el servei d’entrega a domicili a la majoria de municipis maresmencs. Amb aquest nou establiment esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat, oferint un bon servei als millors preus”.

Bon Preu ha invertit 5M € milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 30 treballadors, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Teià i a la comarca del Maresme.

El nou establiment té una superfície de vendes de 820m2 i disposa de pàrquing, algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista: secció de peixateria amb forn de cocció de peix i marisc per a totes aquelles persones que vulguin endur-se el peix cuinat, fruiteria, xarcuteria, formatgeria i fleca autoservei.

A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos de celler i secció de drogueria i perfumeria.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Teià s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat.

Sobre Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb les persones i el territori. Té com a missió ser eficient per generar riquesa per a la societat, les persones i l’empresa, amb criteris ètics i amb responsabilitat social envers el territori. I vol ser un referent en els productes i serveis que ofereix, adaptant-se a les necessitats dels seus conciutadans, de forma competitiva i rendible.

La seva activitat principal es desenvolupa en el mercat català, anhelant oferir la màxima qualitat en productes frescos i de proximitat i garantir  la competitivitat en preus.

Actualment, el Grup Bon Preu compta amb 136 supermercats Bonpreu; 57 supermercats Esclat i 14 minimercats. A través de BonpreuEsclat Online dona servei a més de 5 milions de persones amb servei a domicili i 26 centres de recollida. Disposa de 60 benzineres EsclatOil, 400 places de càrrega per a vehicles elèctrics, i amb BonpreuEsclat Energia abasteix d’electricitat tot el país.

Enguany, ha continuat impulsant la seva política de descarbonització i ha invertit més de 10M € en la instal·lació de carregadors elèctrics per a vehicles i en plaques fotovoltaiques pel seu autoconsum.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.