PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Bonpreu a Tona

14/de desembre/2023
  • L’alcalde de Tona, el Sr. Lluís Ges i Parés, ha visitat avui el nou Bonpreu per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • Diversos proveïdors de proximitat també han visitat el nou Bonpreu en representació d’empreses del territori com Mas Garet, Granja Armengol, Casa Oms, Masramon, Forn Franquesa, Cervesa del Montseny i Sant Tomàs.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1000m2, ha suposat una inversió de 6,5 milions d’euros i disposa de pàrquing, que comptarà amb places amb carregadors per a vehicles elèctrics.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat a la Plaça Major de Tona amb la presència de l’alcalde, el Sr. Lluís Ges i Parés. Per part de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó. A més, també han visitat el nou Bonpreu diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Mas Garet, Granja Armengol, Casa Oms, Masramon, Forn Franquesa, Cervesa del Montseny i Sant Tomàs.  

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració d’aquest establiment a Tona, que suposa una ampliació dels serveis i seccions respecte a l’establiment que hi havia fins ara al C. Barcelona, 52. A més, ja fa uns mesos que els veïns i veïnes de Tona gaudeixen del servei de compra online amb entrega a domicili. A més, també volem destacar que estem molt contents d’haver col·laborat amb l’Ajuntament de Tona i d’haver contribuït amb la renovació de la Plaça Major, que suposarà una millora de l’entorn urbà i que ajudarà a potenciar l’activitat comercial al centre del municipi”.

L’alcalde del municipi, el Sr. Lluís Ges i Parés, ha afirmat que “estem contents perquè una empresa tan arrelada al territori, en aquest cas a la comarca d’Osona, ampliï la seva oferta al municipi. Valorem molt positivament el conveni amb el Grup Bon Preu per la millora de l’entorn urbà que ha suposat. A més, permetrà que el municipi de Tona disposi d’una cinquantena de places d’aparcament al centre del poble i de dos habitatges per a ús social”.

Per la seva banda, la regidora de desenvolupament local de Tona, Sra. Judit Sardà i Cabero, ha destacat que “hem d’aprofitar la revitalització del centre del poble per potenciar el comerç local, l’obertura pot ser un complement a l’oferta del nostre eix comercial que és diversa i atractiva. L’obertura genera ocupació i, per tant, riquesa “.

Bon Preu ha invertit 6,5 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 26 treballadors, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Tona i a la comarca d’Osona.  

El nou establiment té una superfície de vendes de 1000m2 i disposa de pàrquing, algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics. El nou Bonpreu de Tona està ubicat en un edifici emblemàtic, concretament on hi havia hagut l’antic Cinema Orient. Bon Preu ha apostat per una proposta integradora dins el nucli històric, és per això que hi ha hagut la voluntat de conservar el rètol que recorda l’existència de l’entrada de l’antic cinema.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients que es vulguin endur el producte cuinat i també amb secció de formatgeria.   

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Tona s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.