PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Esclat a Sitges

20/de desembre/2023
  • L’alcaldessa de Sitges, la Sra. Aurora Carbonell i Abella, ha visitat avui el nou Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • Diversos proveïdors de proximitat també han visitat el nou Esclat en representació d’empreses del territori com Celler Puig Batet, Embotits Bundó i Patates Piqué.  
  • L’establiment té una superfície de vendes de 2.500m2, ha suposat una inversió de 6.4M€ milions d’euros i disposa de pàrquing, que comptarà amb places amb carregadors per a vehicles elèctrics.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat Esclat a Sitges, concretament al carrer Jacint Picas i Cardó cantonada amb carrer Lola Anglada, a la zona de la Plana, amb la presència de l’alcaldessa, la Sra. Aurora Carbonell i Abella. Per part de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup, el Sr. Joan Font i Fabregó. A més, també han visitat el nou Esclat diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Celler Puig Batet, Embotits Bundó i Patates Piqué. 

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del primer Esclat a Sitges, on també comptem, des de fa 13 anys, amb un supermercat Bonpreu. Aquest establiment oferirà una àmplia varietat de serveis, entre els quals destaca el punt de recollida pels clients que fan la compra online. Cal recordar també que Sitges disposa, des de fa uns mesos, amb el servei de compra online amb entrega a domicili. Amb aquesta ampliació de serveis i seccions al municipi esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat”.

Per la seva banda, l’alcaldessa del municipi, la Sra. Aurora Carbonell i Abella, ha destacat que “obrir nous establiments comercials a Sitges, i de qualitat, és una molt bona notícia per a la vila, sobretot tenint en compte que són projectes que generen ocupació. Paral·lelament, ens satisfà que siguin iniciatives de qualitat i amb segell català” . L’Alcaldessa ha afegit que “la ubicació del nou establiment és clau per donar servei a zones residencials de recent construcció”.

Bon Preu ha invertit 6.4M€ milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 88 treballadors, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Sitges i a la comarca del Garraf.

El nou establiment té una superfície de vendes de 2500m2 i disposa de pàrquing, algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista: secció de carnisseria amb vitrina de carn madurada, xarcuteria – formatgeria, fruiteria, peixateria amb abatedor de pop i forn de cocció de peix i marisc per a totes aquelles persones que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca amb pizza elaborada al moment i per emportar i pollastres rostits.

A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos de celler i altres noves seccions com l’Espai Fruits, que compta amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs, i amb un corner de sushi elaborat el moment. L’establiment també compta amb decoració i tèxtil per a la llar, parafarmàcia, espai mascotes amb tot tipus de productes i complements per a les mascotes i espai tèxtil amb diferents referències de roba tant per a adults com per a nens.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km0 a Catalunya.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.