BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

13/de setembre/2021

Ingredients per a 4 persones:
12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun
sal
pebre negre
oli d'oliva verge extra

Per a la ceba caramel·litzada: 
2 cebes de Figueres 
1 culleradeta de sucre
oli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre de Mòdena

Per a la crema de formatge de cabra:
500 ml de nata líquida
200 g de formatge de cabra
1 branqueta de farigola
sal fina
pebre negre molt

Preparació:

  1. Per a la ceba caramel·litzada: pela les cebes i talla-les a la juliana; cou-les en una paella amb una mica d’oli a foc lent, fins que quedin transparents. Afegeix-hi el sucre i el vinagre, i caramel·litza-les.
     
  2. Per a la crema de formatge: en un cassó, poseu la nata, el formatge tallat a trossos, la sal i el pebre. Afegeix-hi la farigola i cou-ho a foc lent 5 min. Retira la farigola i tritura la salsa. Si cal, pots reduir-la més al foc, perquè agafi cos.
     
  3. Cou els talls d’agulla de porc salpebrats a la planxa, amb una mica d’oli.
     
  4. Als plats, posa una base de ceba caramel·litzada. A sobre, posa tres talls d’agulla de porc i salsa’ls amb una mica de la crema de formatge de cabra.


 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.