BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Això és molt més que un catàleg de joguines!

07/de desembre/2015

Catàleg de joguines Que les joguines són per jugar és sabut de tota la vida. El que no és tan evident és que un catàleg de joguines també pot ser una joguina! No t’ho imagines? Tranquil, t’ho expliquem! Aquest Nadal, amb el catàleg de joguines de Bonpreu i Esclat els petits de la casa viuran una experiència que va molt més enllà de marcar-hi les joguines que demanen als Reis Mags.

El catàleg d’enguany incorpora una aplicació de realitat augmentada i quatre pàgines plenes de jocs que els deixaran amb la boca oberta. Però anem per parts!

Per un costat, entre les pàgines d’aquest catàleg s’hi han amagat una colla d’animals salvatges; ajuda els més petits a buscar-los! És molt fàcil: un cop tingueu el catàleg que trobareu a les botigues, obriu-lo i dins trobareu totes les instruccions. A la tauleta o smartphone, haureu de descarregar-vos l’app gratuïta “Aventura Esclat”, disponible tant per a iOS com per a Android. Després, busqueu els marcadors amagats a les pàgines... Cada cop que en trobeu un, apunteu-lo amb el mòbil i veureu com apareixen animals ben reals. Un tauró, un pingüí, un cocodril, una zebra... es despleguen en realitat augmentada davant dels vostres ulls. Com per art de màgia!

Però al catàleg de joguines de Bonpreu i Esclat encara hi ha més! Els nens i nenes hi trobaran quatres pàgines plenes de jocs on podran fer la carta als reis, dibuixar camions carregats de joguines, decorar l’arbre de Nadal o omplir el carro del supermercat amb els aliments que vulguin.

Un catàleg interactiu

I les novetats no s’acaben aquí! A més a més de tot això, En alguns dels supermercats Esclat trobaràs una versió interactiva del catàleg per poder consultar-lo de forma més àgil i ràpida. Hi podràs buscar les joguines que els petits han demanat als Reis Mags, ordenats per edats i categories; i vosaltres, mares i pares, obtindreu tota la informació del producte al moment! A més, si no el tenen a la botiga on us trobeu, els treballadors del supermercat podran dir-vos quin és l’establiment més proper on el podeu trobar!

Per un Nadal ple de joguines!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.