BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta d'amanida de kale amb gambes llagostineres

29/de gener/2020

Recepta d’ amanida de kale amb gambes llagostineres, ingredients per a 4 persones:

  • 4 fulles de col kale
  • 20 gambes llagostineres
  • 2 peres de carn ferma
  • 1 bossa de fulles i brots
  • 50 g de pinyons
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 50 ml de vinagre de poma
  • Sal

 

Elaboració:

  1. Renteu la col kale, elimineu-ne el tronc, trossegeu les fulles amb les mans i col·loqueu-les en un bol amb dues cullerades de sal. Fregueu-les amb les mans i la sal a intervals de 5 minuts durant 30 minuts perquè els filaments es trenquin. Esbandiu-les i col·loqueu-les en un bol amb aigua molt freda durant 30 minuts.
  2. Renteu les gambes, peleu-les i coeu-les al vapor durant 3 minuts.
  3. Preescalfeu el forn a 200 °C. Renteu les peres, talleu-les a grills i enforneu-les amb una mica d’oli durant 15 minuts.
  4. Per a la vinagreta, torreu els pinyons i bateu-los amb l’oli d’oliva, el vinagre i un pessic de sal.
  5. Eixugueu bé les fulles de kale. Barregeu-les amb les fulles i els brots, i col·loqueu-ho tot en un bol. Afegiu-hi la resta d’ingredients i amaniu-ho amb la vinagreta. Serviu-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.