BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Aprèn a conservar la carn

17/d’abril/2024

Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i emmagatzemem aquest aliment pot influir en la seva frescor.  Amb uns senzills consells, podem assegurar-nos que la nostra carn mantingui la seva qualitat i sabor, fins al moment de consumir-la.

1. Temperatura: És crucial preveure la conservació de la carn a casa. Si no es consumeix en dos dies, és millor congelar-la. A la nevera, no excedeixis les 48 hores, mantenint-la entre 0º i 4ºC.

2. Conservació: Evita utilitzar paper de plata o film, o apilar plats sobre la carn. Si la conserves a la nevera durant unes hores, no la manipulis; guarda-la tal com l'has comprada.

3. Descongelació: Descongela la carn a la nevera, retirant-la el dia anterior al consum.


Una correcta gestió de la conservació de la carn és fonamental per a mantenir la seva frescor, sabor i valor nutricional. Amb pràctiques senzilles com les mencionades, podem garantir que la carn conservi la seva qualitat fins al moment de gaudir-la. Recorda sempre seguir aquests consells per a una experiència culinària segura i deliciosa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.