BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Canelons de carbassó amb mató, salmó i fruita seca

14/d’octubre/2016

Si parlem de mató, el primer que ens ve al cap a gairebé tothom són les tradicionals postres formades per mel i mató. Però qui diu que el mató només es pot combinar amb ingredients dolços? No pas! Amb aquest formatge suau es poden fer mil i una combinacions delicioses. Així doncs, avui et proposem un plat lleuger i ben senzill: canelons de carbassó i mató, salmó i fruita seca.

Aquesta recepta, així com algunes altres i molta més informació sobre els formatges i les millors combinacions, podràs trobar-les al nostre catàleg Formatges i maridatges, descarrega-te'l ja!


Ingredients per a 4 persones:

  • 100 g de salmó fumat
  • 275 g de mató
  • 50 g de nous
  • Anet picat
  • 4 carbassons
  • Sèsam
  • Salsa pesto
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Talla el salmó a trossets petits i barreja’l amb el mató i les nous picades. Condimenta-ho amb sal, pebre i anet picat.
  2. Talla el carbassó longitudinalment a làmines d’1 mm. Escalda-les durant 20 segons i asseca-les amb un drap.
  3. Fes cada caneló amb 3 làmines de carbassó lleugerament sobreposades. Farceix els canelons amb la barreja de mató i enrotlla’ls amb delicadesa. Presenta el plat amb una mica de sèsam i salsa pesto.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.