BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Canelons de bou de mar

Canelons de bou de mar

07/d’octubre/2015
Xef: Pep Nogué
 
Ingredients (per a quatre persones):
  • 2 bous de mar
  • 4 làmines rectangulars de pasta fresca
  • 100 g  d’albergínia escalivada
  • 100 g de tomàquet
  • 100 g de remolatxa cuita
  • 1 escalunya
  • Un polsim de sal
  • Porradell picat
  • 50 g de maionesa d’oli d’oliva
Per a la vinagreta:
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Un raig de vinagre agredolç de vi negre
  • 1 cullerada de mostassa antiga
 
Preparació:
  1. Posa aigua a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tira-hi les làmines de pasta i deixa-les coure. Refreda-les en aigua freda i posa-les sobre un paper assecant per treure’n tota l’aigua.
  2. Amb la mateixa aigua, bull els bous de mar durant uns 15 minuts (segons el pes). Refreda'ls en aigua amb gel, obre'ls i separa'n la carn.
  3. Pica l’albergínia ben fina.
  4. Escalda el tomàquet en aigua bullent. Refrea', pela' i traeu-ne la grana. 
  5. Talla'l a daus molt petits; fes el mateix amb la remolatxa cuita i el bou de mar.
  6. Pela l’escalunya i talla-la ben fina.
  7. En un bol, barreja: l’albergínia, el tomàquet, la remolatxa, el bou de mar, l’escalunya, el porradell picat, la maionesa i sal. Mescla-ho.
  8. Forma els canelons i amaneix-los amb una vinagreta que hauràs fet amb oli d’oliva, el vinagre agredolç de vi negre i la cullerada de mostassa antiga.

Més entrades de blogs

Arròs de tripa de bacallà

Xef: Pep Nogué   Ingredients per a 4 persones: 100 g de tripa de bacallà...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.