BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Canonets de pa amb crema de formatge

09/de juliol/2020

Ingredients per a 4 persones:

1 barra de pa congelada

formatge cremós tipus brie

nata líquida

25 g de flor de taget (clavell d’agost) o qualsevol altra flor comestible o brots vegetals

Escarola

 

Per a la vinagreta de mostassa de Dijon:

1 cullerada de mostassa de Dijon

1 llimona

oli d'oliva verge extra

vinagre de vi blanc o vinagre balsàmic blanc

 

Preparació:

  1. Talla el pa a llesques fines mentre encara està congelat. Posa les llesques al forn, sobre motlles amb forma de canonet, a 150 °C, 15 min. Treu-les del motlle i reserva-les.
     
  2. Tempera el formatge al bany maria, a foc lent, batent-lo amb un rajolí de nata líquida tèbia.
     
  3. Aparta'l del foc i afegeix-hi uns pètals de flor de taget. Deixa que es refredi una mica i omple'n els canonets.
     
  4. Per a la vinagreta de mostassa: bat una cullerada de mostassa de Dijon amb el suc d’una llimona i oli d’oliva, fins que munti com si fos una maionesa, i rebaixa-la amb un rajolí de vinagre blanc.
     
  5. Acompanya els canonets amb una amanida d’escarola francesa amb la vinagreta de mostassa.

 

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.