BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Cassoletes de crema de llimona

Cassoletes de crema de llimona

26/gener/2018

Temps de preparació: 30 min

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 làmina de massa brisa
  • 50 g de farina fluixa de blat

Per a la crema de llimona:

  • 5 ous grans
  • 130 g de sucre
  • 100 ml de suc de llimona
  • La ratlladura de dues llimones

Elaboració:

  1. Prepara els motlles antiadherents a sobre de la taula o la superfície de treball.
  2. Estira la massa brisa, prèviament empolsinada amb farina, amb un corró fins que sigui prou fina.
  3. Posa-la damunt dels motlles i passa-hi el rodet per damunt i retalla la pasta que sobresurti al voltant de cada  motlle.
  4. Amb una forquilla, fes uns forats al fons al fons de la pasta, perquè no pugui en enfornar-la.
  5. Cou la pasta al forn a 160ºC durant uns 10-12 min.
  6. Per preparar la crema de llimona, barreja tots els ingredients en un bol, remena’ls bé i passa la barreja pel colador.
  7. Omple les cassoletes cuites amb la barreja fins a la vora.
  8. Torna a coure les cassoletes uns 6 o 7 minuts a 140ºC.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.