BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Ceviche de salmó

25/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
½ kg de llimes
1 manat de coriandre
1 xili vermell
1 ceba vermella
600 g de supremes de salmó sense espines ni pell
2 alvocats al punt
sal

Preparació:

  1. En primer lloc, prepara la llet de tigre. Esprem les llimes i aboca’n el suc en un bol. Afegeix-hi dues cullerades de coriandre, 1 xili vermell, una culleradeta de sal i tritura-ho tot bé. Pela la ceba vermella i tallala a tires fines.
  2. Talla les supremes de salmó a daus i deixa-les macerar amb la llet de tigre, la ceba i el coriandre picat durant 5 minuts.
  3. Pela els alvocats, treu-ne el pinyol i talla’ls a daus.
  4. Munta el ceviche de salmó en bols amb l’ajuda d’un cèrcol de cuina. Posa-hi a sota els daus d’alvocat i a sobre el ceviche regat amb la llet de tigre. Decora el plat amb les tires de ceba vermella i el coriandre picat. Serveix-ho.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.