BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Com es preparen les ostres

30/de novembre/2015

L'ostra arrissada del delta de l'Ebre és un marisc que únicament es cria a les badies del Fangar i Alfacs, un paratge idílic ubicat al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Aquestes ostres són reconegudes pel seu sabor, així com també per la seva aportació nutricional, ja que són riques en vitamines A, D, B, proteïnes i sals minerals.

Als supermercats Bonpreu i Esclat, trobaràs ostres fresques sota la marca marisc delta de l'Ebre i en aquest vídeo comptem amb la col·laboració de Gerard Bonet, gerent de Fepromodel, perquè ens expliqui quina és la millor manera de preparar les ostres perquè puguis gaudir d'aquest deliciós àpat.

Si vols aprendre molt més sobre l'ostra de casa nostra, no et perdis aquest vídeo!

Més entrades de blogs

Patates braves de moniato

Ingredients 4 moniatos 1 cullerada de mostassa de Dijon 2 ous 1 polsim de curri...

Llamàntol glacejat

Xef: Pep Nogué   Ingredients: 2 llamàntols 1 kg de sal gruixuda 5...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.