BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 400 g de llom de porc ibèric  250 g de formatge cremós...

Escabetx de salmó

Ingredients per a 4 persones: 500 g de llom de salmó fresc, sense pell 300 ml d’oli...

Trucs per reduir els residus que pots aplicar des d'ara mateix

Tan important és triar bé què comprem com mirar que la compra i el consum d’aliments...

8 hàbits d'estalvi energètic per als petits de la casa

Les persones aprenem per imitació, per això es diu sovint que la canalla aprèn més gràcies al...

Llibres gastronòmics per regalar aquest Sant Jordi

Sant Jordi és un dels dies més bonics de l’any. La pandèmia ens ha obligat a adaptar-ne la...

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Ingredients: 3 manats d’espàrrecs verds gruixuts 800 ml de brou de verdures 1 ceba...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.