BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat

El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.

Formatges i vins, un maridatge perfecte

Tens convidats i no saps com sorprendre’ls? Avui et donem alguns consells per sorprendre’ls amb...

Bosses de fetge gras i figa

Has provat mai de fer bosses de fetge? Avui et proposem una recepta de bosses de gras i fetge...

El món de beneficis de les llavors

Les llavors són un pilar fonamental de la nostra dieta gràcies a la gran quantitat de nutrients...

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Pa de pessic, pasta de full, pasta brisa, pasta sablé...us expliquem les diferències i usos de...

Coques de sardina

Les coques sempre són una bona opció per a qualsevol àpat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.