BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Entradas con Blog .
Els 5 punts de cocció de la carn
03/julio/2024A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...
Aprèn a conservar la carn
17/abril/2024Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i...
10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la
03/enero/2024No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...
Avui toca carn! Quina compro i com la cuino?
30/septiembre/2023La carn és un aliment ric en proteïnes, alguns minerals i vitamines. També conté diferents...
Les Claus de l'Alimentació
29/diciembre/2022Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i...
Cabell d’àngel i codonyat, dues grans conserves dolces
22/octubre/2021Dos preparats dolços, que pots fer a casa, i que podràs utilitzar en molts plats, no només de...