BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Embotits: varietat i qualitat

Embotits: varietat i qualitat

22/de juny/2020

A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de muntanya, foies, espetecs, bulls i també una àmplia representació d’embotits de productors locals, de km 0. Cadascun d’ells té les seves particularitats i sabem que decidir-te pot ser complicat, per això des de Bonpreu i Esclat et posem les coses fàcils: aquí tens un seguit de videoconsells que t’ajudaran a triar el millor embotit per a cada ocasió.


A Consells Bonpreu i Esclat. Menja bé, viu millor parlem d'embotits!

 

Quins tipus de pernil ibèric trobem?

 

 

Què hem de saber dels embotits?

 

 

Embotits de KM0

 

 

Saps com triar un bon foie?

 

 

Coneixes tots els tipus de patés?


Més entrades de blogs

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de...

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

Ingredients per 2 persones:   6 porros prims sense la part verda (aprofitem la part...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.