BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Estofat de mongetes amb carabassa i tomàque

Per només 3,56 €

08/de març/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de mongetes blanques cuites.
  • 200 g de carbassa sense pell i sense llavors.
  • 1 ceba.
  • 2 grans d'all.
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
  • 1 l de brou de verdures.
  • 2 branques de farigola fresca.
  • 40 g de formatge parmesà.
  • Sal.
  • Pebre.

Procediment:

  1. Talla la carbassa a daus d'1 cm.
  2. Pela i talla la ceba a la brunesa.
  3. Pela i talla molt fins als grans d'all.
  4. Escalfa un cassó gran amb l'oli d'oliva. Afegeix-hi la ceba i un pessic de sal i sofregeix-la fins que estigui ben daurada (uns 15 min).
  5. Posa-hi l'all tallat i la carbassa i cou-ho 10 min més, fins que la carbassa estigui daurada.
  6. Incorpora-hi la farigola, el brou de verdures i les mongetes amb el seu propi líquid.
  7. Tapa-ho i deixa-ho coure 15 min més a foc mitjà.
  8. Amb un pelador, fes encenalls de parmesà sobre un plat.
  9. Posa 2 cullerots d'estofat en un bol, afegeix-hi un raig d'oli, pebre negre acabat de moldre i alguns encenalls de parmesà.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.