BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

10/de maig/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 2 carbassons de mida petita molt tendres
  • 1 raig d'oli d'oliva verge extra
  • 300 g de llom de bacallà
  • 3 alls
  • 300 g d'oli de gira-sol
  • 100 g de sucre
  • 100 ml aprox. d'oli d'oliva verge extra
  • 25 ml de vinagre de vi blanc
  • granes o llavors de rosella
  • sal

Preparació

  1. Talla els carabassons a tires molt fines.
  2. Pela els alls i posa'ls a coure en un cassó amb un raig d'oli d'oliva.
  3. Afegeix els 50 g. de pell de bacallà i deixa-ho coure mig minut.
  4. Tot seguit, afegeix els daus de bacallà i fes-ho coure deixant el bacallà un xic cru.
  5. Aparta-ho del foc, tritura-ho i afegeix l'oli per fer una brandada ben compacta.
  6. Embolica les làmines de carbassó amb la brandada.
  7. Posa una mica de sucre al damunt, caramel·litza i serveix amb una vinagreta i unes granes o llavors de rosella.

Més entrades de blogs

Girona, temps de flors i sabors

Fa sis dècades que Girona és la ciutat més floral del país gràcies al festival anual en què...

Viatjant per Tàrraco

Les restes de la ciutat de Tàrraco , declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco,...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.