BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Flam de mató

09/d’octubre/2020

Ingredients (per 6 persones):

500 g de mató

500 ml de nata líquida

4 ous batuts

250 g de llet condensada

30 g de pinyons

50 g mel

mantega

 

Preparació:

  1. En un bol barreja tots els ingredients, menys els pinyons i la mel, amb l’ajuda d’una batedora de mà o elèctrica.
     
  2. Unta el motlle amb mantega i posa-hi la barreja. Tapa-la amb paper d’alumini i cou-la al bany maria al forn 1 h i 45 min a 180 ºC. Deixa-ho refredar d’un dia per l’altre.
     
  3. Serveix el flam amb els pinyons i la mel pel damunt. Si vols, pots afegir-hi també gelea de fruits del bosc.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.