BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Llaminera amb castanyes

14/d’octubre/2023

Ingredients:

  • 2 llamineres de porc
  • 300 g de castanyes
  • 1 ceba grossa
  • 6 alls
  • 1 raig de conyac
  • 1 tomàquet petit
  • oli o llard
  • herbes aromàtiques
  • aigua (per cobrir la cassola)
  • un polsim de pebre
  • sal


Preparació:

  1. En una cassola, posa-hi les llamineres salades, el polsim de pebre i les herbes, juntament amb un raig d’oli o una mica de llard.
  2. Talla el tomàquet a talls grossos, la ceba i els alls, que els posaràs sense la pell i tallant-ne només una mica la punta.
  3. Fes un tall a les castanyes i posa-les a bullir amb aigua. Un cop cuites, procura pelar-les mentre siguin encara ben calentes, ja que es pelen millor.
  4. Aboca un raig de conyac a la cassola i, un cop s’hagi reduït l’alcohol, tira-hi les castanyes i cobreix-ho d’aigua. Deixa que cogui i, quan les castanyes siguin toves, apaga el foc.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.