BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

11/de maig/2021

Ingredients per a 4 persones:
400 g de llom de porc ibèric 
250 g de formatge cremós de cabra 
250 g de pastanagues 
1 ceba
sal 
sucre morè 
pebre negre  
mantega  
100 ml de moscatell  
oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Bull les pastanagues. Talla la ceba a tires fines. En una paella, salta les pastanagues bullides i la ceba a la juliana amb el sucre morè, per caramel·litzar-les. 
     
  2. En un cassó, fon el formatge amb la mantega i el moscatell. 
     
  3. Marca el llom salpebrat i passat per la farina, i cou-lo al forn, a 200º C, 20 min, mirant que quedi cruixent per fora i rosat per dins.
     
  4. Emplata-ho posant la pastanaga i la ceba al fons del plat i el llom a sobre. Reparteix-hi la crema de formatge per sobre. 
     
  5. Per decorar-ho, pots fer un cruixent de formatge: en una paella molt calenta, sense oli, enrosseix unes llesques ben fines de formatge. Amb una espàtula i amb cura, dona’ls la volta perquè es torrin per l’altra banda.

 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.