BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Maduixes macerades amb cremós de mascarpone

24/de març/2021

Ingredients per a 4 persones:
600 g de maduixes 
50 g de sucre 
20 g de vinagre de xerès
250 g de mascarpone 
125 g de iogurt natural 
50 g de sucre de llustre

Preparació:

  1. Talla les maduixes i barreja-les amb el sucre i el vinagre de xerès. Deixa-les macerar 2 h a la nevera.
     
  2. Barreja el mascarpone amb el iogurt natural i el sucre de llustre.
     
  3. Reparteix la barreja a la base de les copes i posa-hi les maduixes macerades per sobre.

 

Més entrades de blogs

Consells per a un consum responsable

Ser conscients de les conseqüències ecològiques, econòmiques i socials de les nostres...

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Ingredients per a 4 persones: 500 g d’espinacs  5 ous  100 ml de nata líquida (32%...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.