BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Molls amb albergínia

Molls amb albergínia

05/d’agost/2019

Recepta de molls amb albergínia, ingredients per a 4 persones:

  • 2 albergínies
  • 12 filets d’anxova dessalats
  • 4 molls de bona mida filetejats
  • 1 manat de menta fresca
  • 1 llimona
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Retireu el copoll de les albergínies i talleu-les al llarg per obtenir 12 làmines d’1 cm de gruix. Saleu-les i deixeu-les purgar en una escorredora 1 h.

2  Renteu la menta, separeu-ne les fulles i piqueu-ne tres quartes parts.

3  Repasseu els filets d’anxova per retirar-ne possibles espines residuals.

4  En una paella antiadherent amb un parell de cullerades d’oli, fregiu les làmines d’albergínia, ben escorregudes i seques, pels dos costats. Escorreu-les en paper absorbent i poseu-les en una plata de forn.

5  Sobre cada làmina, poseu un filet d’anxova, un pessic de menta picada i, al damunt de tot, un filet de moll amb la pell cap amunt. Salpebreu-ho i poseu-hi la resta de menta pel damunt.

Tapeu la safata amb paper d’alumini i coeu-ho al forn calent, a 180 ºC, 10-12 min, segons la mida dels filets. Traieu-ho i regueu-ho amb un rajolí de suc de llimona.

Més entrades de blogs

Canapès de pera i formatge gratinats

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats, ingredients per a 4 persones: 1 pera...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any , ja que les diferents varietats se succeeixen al...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.