BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Muffins salats de formatge d'ovella ecològic, tomàquet i orenga

10/d’octubre/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 230 g. de farina de blat
  • 15 g. de llevat
  • 2 ous grans
  • 200 ml. llet sencera
  • 2 pètals de tomàquet sec
  • 90 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 140 g. formatge d’ovella ecològic
  • 1 culleradeta d’orenga seca
  • Sal

Elaboració:

  1. Ratlla el formatge i reserva’l. Pica els tomàquets ben petits.
  2. Barreja en un bol els ous, la llet i l’oli, afegeix la sal, l’orenga i la farina barrejada amb el llevat.
  3. Mescla-ho tot i afegeix 100 g de formatge i el tomàquet, mescla bé per tenir una barreja homogènia. Deixa reposar la massa 1 hora a la nevera.
  4. Posa dins uns motlles de capsula de muffins la massa resultant (no els omplis fins d’alt que pugen bastant).
  5. Afegeix per damunt una mica més de formatge ratllat.
  6. Cou els muffins al forn a 190ºC uns 15-20 minuts.
  7. Un cop cuits, refreda’ls sobre una reixeta abans de menjar-los.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.