BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

28/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
1 dotzena d’ous de guatlla
250 g de xampinyons
1 carbassó
1 pastanaga gran
1 tòfona petita
cibulet
oli d’oliva verge extra
sal
pebre

 

Preparació:

  1. Pela la pastanaga i talla-la en fils prims i llargs. Renta el carbassó i talla’l de la mateixa manera. Escalda els fils en aigua salada bullint-los durant 1 min. Escorre’ls i refreda’ls submergint-los en aigua amb glaçons.
     
  2. Renta els xampinyons i retira’n els peus. Salta’ls en una paella amb una cullerada d’oli durant 2 min.
     
  3. Trenca un ou de guatlla dintre de cada niu i cou-los al forn a 180 °C durant 5 min.
     
  4. Talla la tòfona a rodanxes i posa’n una a cada niu. Pica el cibulet i distribueix-lo per sobre. Serveix els nius sobre la base de fils de pastanaga i carbassó.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.