BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Pasta de primavera

Pasta de primavera

11/octubre/2018

Recepta de pasta de primavera, Ingredients per a 4 persones:

  • 350 g de macarrons
  • 3 pebrots verds (italians)
  • 2 albergínies petites
  • 40 g de pinyons
  • 2 filets d’anxova
  • 1 cullerada de tàperes
  • 1 gra d’all
  • Molla de pa
  • Oli d’oliva verge extra sal pebre negre

 

1 Renteu els pebrots i les albergínies i talleu-los a bocins allargassats (a la juliana) d’uns 5 cm de llarg i no gaire gruixuts. Piqueu els filets d’anxova i poseu-los en una paella gran amb 3 cullerades d’oli. Remeneu-los una mica. Incorporeu-hi les verdures i deixeu-ho coure a foc suau 10 min.

2 Coeu la pasta en aigua salada abundant i a foc viu el temps necessari, ajustant-lo per poder-la servir immediatament.

3 En una paella petita i sense greix, torreu els pinyons. Peleu i piqueu l’all amb la molla de pa. Retireu els pinyons de la paella i afegiu-hi un filet d’oli d’oliva; coeu-hi l’all i el pa fins que agafin color.

4 Escorreu la pasta i aboqueu-la a la paella de les verdures, remenant-ho a consciència. Incorporeu-hi les tàperes, els pinyons i el preparat d’all i pa, remeneu-ho i serviu-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.