BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines

15/de novembre/2019

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines, ingredients per a 4 persones:

  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 tomàquet madur
  • 80 g de llenties vermelles
  • Aigua mineral
  • Una fulla de llorer
  • 2 llaunes de sardines en oli
  • Pipes de carbassa
  • Oliu d’oliva verge extra
  • Sal

 

  1. Renta les hortalisses, pela-les i talla-les a trossos. En un cassó ample, untat amb 3 cullerades d’oli d’oliva, introdueix-hi la ceba, el pebrot i la pastanaga, i sofregeix-ho durant 3 minuts a foc suau. Afegeix-hi el tomàquet i les llenties, remena-ho, cobreix-ho amb aigua, sala-ho i afegeix-hi la fulla de llorer. Deixa-ho coure durant 20 minuts a foc suau.
  2. Retira les hortalisses i les llenties del foc, escorre-ho bé perquè no quedi gens de líquid, tritura-ho i passa-ho per un colador xinès perquè quedi d’una textura ben fina.
  3. Elimina les espines de les sardines amb cura, introdueix-les al puré de llenties i torna-ho a triturar.
  4. Posa les pipes de carbassa en una paella amb algunes gotetes d’oli d’oliva i un pessic de sal, i salta-les alguns minuts fins que quedin dauradetes.
  5. Aboca el paté de llenties vermelles en un bol i acompanya’l amb les pipes de carbassa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.