BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

19/de setembre/2021

Per a les peres:
4 peres
1 l de vi negre
200 g de sucre
1 canonet de canyella
1 anís estrellat

Per al cremós:
250 g de iogurt grec
125 g de xocolata blanca

Preparació:

  1. Per a les peres, en un cassó posa el vi, el sucre i la canyella. Pela les peres i introdueix-les al cassó ben cobertes de vi.
  2. Cou les peres uns 20 minuts, fins que siguin toves.
  3. Deixa refredar les peres i reserva-les a la nevera un o dos dies, dins el vi.
  4. Escorre les peres i posa el vi a reduir al foc, fins a obtenir una textura de salsa. Reserva-ho.
  5. Per al cremós, fon la xocolata blanca al microones, amb compte que no es cremi. Barreja-la amb el iogurt grec i reserva-ho a la nevera.
  6. Serveix les peres amb la reducció de vi i el cremós de iogurt i xocolata blanca per sobre.

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.