BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Pessic de xocolata negra sense farina

05/d’abril/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 200 ml de nata
  • 400 g de xocolata de cobertura del 65%
  • 8 rovells
  • 4 clares
  • 100 g de sucre de canya

 

Preparació

  1. Posa la nata a bullir. Quan arrenqui el bull, para el foc, afegeix la cobertura i barreja.
  2. Afegeix els rovells i barreja.
  3. Munta les clares i quan estiguin a punt de neu, afegeix el sucre i segueix muntant fins que la merenga estigui dura.
  4. Afegeix una tercera part de la merenga a la xocolata i barreja-ho.
  5. Aboca-hi la resta de la merenga i mescla delicadament.
  6. Posa la mescla en un motlle greixat i cou-lo a 165ºC durant uns 25 minuts aproximadament.

Més entrades de blogs

Viatjant per la Catalunya de Dalí

Salvador Dalí, el geni de la tramuntana La genialitat de Salvador Dalí només es comprèn...

“Cada dia envio algun pacient al nutricionista; no sabem menjar”

ENTREVISTA AL DR. JORDI REBULL, METGE El Dia Mundial de la Salut , que se celebra avui 7...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.