BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de canapès de tàrtar de salmó

25/de juliol/2019

Recepta de canapès de tàrtar de salmó, ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de filet de salmó
  • 8 llesques de pa de motlle integral
  • 70 g de pebrot vermell
  • 70 g de pebrot groc
  • 2 cebes tendres
  • 40 g de tàperes en vinagre
  • 2 llimones verdes
  • Oli d’oliva verge extra
  • Porradell
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Repasseu el salmó per evitar les espines inoportunes i, amb un ganivet ben esmolat, talleu-lo a daus (com més petits, millor).

2  Peleu les cebes tendres i talleu-les a daus de mida similar.

3  Talleu els pebrots a daus, també de mida similar.

4  Espremeu les llimones verdes, coleu-ne el suc i barregeu-lo amb oli d’oliva, sal i pebre negre. Incorporeu-hi delicadament les tàperes, escorregudes, i el porradell, picat ben menut.

5  Ajunteu el salmó i les verdures en un bol, mescleu-ho i regueu-ho amb el preparat anterior.

6  Torreu les llesques de pa de motlle integral i talleu-les per la meitat, en diagonal.

7  Poseu a taula el bol i un plat amb les torrades.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.