BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Recepta de ceviche de salmó

Recepta de ceviche de salmó

05/de març/2020

Recepta de ceviche de salmó, ingredients per a 4 persones:

  • ½ kg de llimes
  • 1 manat de coriandre
  • 1 xili vermell
  • 1 ceba vermella
  • 600 g de supremes de salmó sense espines ni pell
  • 2 alvocats al punt
  • Sal

 

  1. En primer lloc, prepara la llet de tigre. Esprem les llimes i aboca’n el suc en un bol. Afegeix-hi dues cullerades de coriandre, 1 xili vermell, una culleradeta de sal i tritura-ho tot bé. Pela la ceba vermella i tallala a tires fines.
  2. Talla les supremes de salmó a daus i deixa-les macerar amb la llet de tigre, la ceba i el coriandre picat durant 5 minuts.
  3. Pela els alvocats, treu-ne el pinyol i talla’ls a daus.
  4. Munta el ceviche de salmó en bols amb l’ajuda d’un cèrcol de cuina. Posa-hi a sota els daus d’alvocat i a sobre el ceviche regat amb la llet de tigre. Decora el plat amb les tires de ceba vermella i el coriandre picat. Serveix-ho.

Més entrades de blogs

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Recepta de timbal de patata

Ingredients per a la recepta de timbal de patata: Patata bullida Pebrot verd ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.