BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Saltejat de calçots i carxofes

11/de desembre/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 16 calçots
  • 8 carxofes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa romesco

Preparació:

  • Pela els calçots i talla'ls en trossos.
  • Neteja les carxofes i talla-les en làmines fines.
  • En una paella gran, calenta aproximadament 3 cullerades d'oli d'oliva a foc mitjà.
  • Salteja els calçots i les carxofes fins que estiguin tendres i daurats.
  • Afegeix sal i pebre al gust.
  • Prepara la salsa romesco o utilitza'n una ja feta.
  • Aboca la salsa romesco sobre els calçots i carxofes saltejats.
  • Remena bé per assegurar-te que tots els ingredients estiguin ben impregnats de la salsa.
  • Verifica el punt de sal i pebre, ajustant al gust si és necessari.
  • Serveix immediatament el saltejat de calçots i carxofes amb romesco i gaudeix d'un deliciós àpat per a 4 persones.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.