BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Saltejat de calçots i carxofes

11/de desembre/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 16 calçots
  • 8 carxofes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa romesco

Preparació:

  • Pela els calçots i talla'ls en trossos.
  • Neteja les carxofes i talla-les en làmines fines.
  • En una paella gran, calenta aproximadament 3 cullerades d'oli d'oliva a foc mitjà.
  • Salteja els calçots i les carxofes fins que estiguin tendres i daurats.
  • Afegeix sal i pebre al gust.
  • Prepara la salsa romesco o utilitza'n una ja feta.
  • Aboca la salsa romesco sobre els calçots i carxofes saltejats.
  • Remena bé per assegurar-te que tots els ingredients estiguin ben impregnats de la salsa.
  • Verifica el punt de sal i pebre, ajustant al gust si és necessari.
  • Serveix immediatament el saltejat de calçots i carxofes amb romesco i gaudeix d'un deliciós àpat per a 4 persones.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.