BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Sandvitx de calamars

23/d’agost/2021

Ingredients per a 4 persones:
1 focaccia mediterrània
2 calamars per fer a la planxa, nets de l’interior
2 tomàquets petits madurs
1 ceba tendra
1 gra d’all
1 culleradeta de pebre verd en gra
3 ametlles torrades i pelades
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
julivert picat
sal
pebre negre

Preparació:

  1. Pela la ceba tendra i l’all. Talla la ceba en discos fins i l’all a làmines. Talla els tomàquets a quarts.
  2. Escalfa una paella mitjana a foc mitjà-alt. Asseca els calamars amb una mica de paper absorbent i posa’ls a la paella. Afegeix una mica d’oli d’oliva i deixa que es daurin a foc viu 1 min per cada costat. Salpebre i reserva’ls en un plat.
  3. Torna a escalfar la paella i poseu-hi la ceba tendra. Deixa que es dauri sense remenar-la, uns segons, i afegeix les làmines d’all, les ametlles picades i una mica d’oli. Quan les làmines d’all es daurin, afegiu-hi els grans de pebre verd. Espera 5 s i afegeix el tomàquet. Abaixa el foc i deixa coure no més d’1 min.
  4. Talla els calamars en seccions més petites, aparta la paella del foc i afegeix-los-hi, juntament amb el suc.
  5. Obre la focaccia torrada sobre un plat pla. Reparteix el contingut de la paella a sobre i acaba amb una mica de julivert picat.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.