BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Torna el Tió Solidari amb aliments per a tots els infants

10/de desembre/2015

Són milers els clients de Bonpreu i Esclat que any rere any es converteixen en el motor d’una d’aquelles iniciatives nadalenques que se’t graven a la memòria. Parlem del Tió Solidari, una acció de recollida i donació d’aliments per als nens i nenes que més ho necessiten; els supermercats Bonpreu i Esclat i Iquodrive, ens sumem a Catalunya Ràdio, la Fundació Banc dels Aliments i Abacus per portar a terme aquesta iniciativa solidària.

Potser no ho saps, però tres de cada 10 infants catalans són pobres. Això provoca que, massa sovint, la seva alimentació sigui insuficient i no tinguin els nutrients necessaris. Per això, fer cagar el Tió Solidari és una necessitat i també una inversió per a tota una generació de nens i nenes que mereixen tenir una vida millor.

Fins al 5 de gener, tothom que hi vulgui col·laborar només ha de comprar butlletes al preu d’un euro. Tots els diners recollits serveixen perquè el Banc dels Aliments pugui adquirir i repartir el major nombre de productes possible entre els nens i nenes més necessitats de Catalunya. Suma-t’hi i col·labora!

Novetat: aportacions en línia

Gràcies a aquesta iniciativa, l’any passat el Tió Solidari va recollir 37.528 euros que van servir per ajudar amb 75.000 quilos de menjar els menuts amb menys recursos. Enguany se celebra la 8a edició i s’incorpora una novetat molt important: aquest any també es poden fer aportacions per Internet a través del portal de compra en línia iquodrive.

Ajuda’ns! Entre tots ho farem possible!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.