BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Xató del Vendrell
03/de març/2023Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 100g d’ametlles 80g d’avellanes 1 nyora...
Claus per a una bona calçotada
18/de febrer/2023Aquesta tradicional festa gastronòmica catalana és senzilla però requereix dels millors...
Rissoto amb bolets i espàrrecs
14/de febrer/2023Ingredients per a 4 persones: 1 all 1 ceba 70 g de formatge parmesà 40 g de mantega 1...
Rap a l'all cremat
13/de febrer/2023Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 750 ml de fumet de peix 4 grans d’all laminats...
Ous en "cocotte" amb bacon fumat
10/de febrer/2023Ingredients per a 4 persones: 4 ous 75 g de bacon fumat tallat en llardons 20 cl de nata per...
Prepara't per al dijous llarder!
06/de febrer/2023Arreu d'Europa, hi ha plats i receptes típiques d'aquestes dates. En general, es tracta d'una...