BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Entrades amb Blog Actualitat times .

Com has de rentar els aliments frescos?

Els productes frescos que compres reuneixen totes les garanties d’higiene i seguretat...

Com tenir la nevera ben endreçada

No n’hi ha prou amb arribar a casa del supermercat i posar la compra a la nevera sense ordre...

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és...

Aperitius deliciosos per a un menú de celebració

Petits però indispensables. Sens dubte, els aperitius i els entrants tenen un paper...

Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau

El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.