BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Patates amb musclos en escabetx casolà
30/d’abril/2024Ingredients per a 4 persones Per fer l'escabetx: 16 musclos frescos ½ got de vi blanc 2...
Aprèn a conservar la carn
17/d’abril/2024Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i...
Entrecot de vedella amb salsa de pebre
17/d’abril/2024Ingredients per a 4 persones: 1 pot de pebre verd en gra 4 entrecots de 200 g 200 ml de...
Arròs melós amb carxofes
10/d’abril/2024Ingredients per a 4 persones: 2 tasses d'arròs bomba 1 ceba grossa 1 gra d'all 2 carxofes ...
Cremós de maduixes amb melindros
04/d’abril/2024Ingredients per a 4 persones ½ tassa de formatge crema 1 tassa de iogurt cremós de vainilla ...
Salmó al forn sobre porros cremosos
11/de març/2024Ingredients per a 4 persones: 4 lloms de salmó de 150 g, amb pell i sense espines 3 porros 4...