BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Aprèn a conservar la carn

Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i...

Entrecot de vedella amb salsa de pebre

Ingredients per a 4 persones: 1 pot de pebre verd en gra 4 entrecots de 200 g 200 ml de...

Arròs melós amb carxofes

Ingredients per a 4 persones: 2 tasses d'arròs bomba 1 ceba grossa 1 gra d'all 2 carxofes ...

Cremós de maduixes amb melindros

Ingredients per a 4 persones ½ tassa de formatge crema 1 tassa de iogurt cremós de vainilla ...

Salmó al forn sobre porros cremosos

Ingredients per a 4 persones: 4 lloms de salmó de 150 g, amb pell i sense espines 3 porros 4...

Estofat de mongetes amb carabassa i tomàque

Ingredients per a 4 persones: 400 g de mongetes blanques cuites. 200 g de carbassa sense pell...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.