BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Viatjant pel Cadí-Moixeró

Escapa't a conèixer el Cadí-Moixeró i gaudeix d'un paisatge únic i una gastronomia meravellosa.

La castanyada, una festa tradicional

Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.

La festa dels petits grans artistes

El dissabte 24 d'octubre es va celebrar l'entrega de premis del concurs de dibuix d'Esclat al zoo...

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Ara que és temps de moniatos... Sorprendràs tots els convidats amb aquest deliciós fetge gras...

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

La créme brulée són unes postres franceses molt similars a la crema catalana. T'encantaran!

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.