BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Filet de vedella amb verdures i mostassa

Ingredients per a 4 persones: 4 filets de vedella de 200 g cadascun 1 pebrot...

Gelat de figues casolà

Ingredients: 200 g de figues fresques 200 ml de nata líquida 35% MG 500 ml de...

Conill amb salsa

Ingredients per a 4 persones: 1 conill a trossos 200 g de pèsols 2 cebes...

Pasta de full, salmó i xampinyons

Ingredients: 2 làmines de pasta de full fresca 4 lloms de salmó fresc nets d'espines ...

Experts en carn

A Bonpreu i Esclat som carnissers professionals. Als nostres establiments hi trobaràs la teva...

Cassoletes de crema catalana

Ingredients: Per a la pasta brisa: 180 g de farina 75 g de mantega 1 ou 50 g...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.