BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Potatge d'espinacs i cigrons

Ingredients per a 4 persones: 1 kg d’espinacs 400 g de cigrons cuits 500 g de ...

Guia per aprofitar les sobres de menjar

T'has preguntat mai com convertir les sobres de menjar en delicioses receptes per...

Consells pràctics per estalviar energia i diners amb la calefacció

Arriba el fred a Catalunya, els penjadors s’omplen d’abrics, ens vénen de gust plats de...

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Ingredients per a 4 persones: 750 g de xirivies, a trossos i sense pelar 1 poma tallada ...

10 ingredients ‘detox’ per començar l’any amb energia

Tots teníem ganes que arribés el 2021 i, ara que el tenim aquí, és el millor moment...

Pollastre korma

Ingredients per a 4 persones: 1 kg de pit de pollastre tallat a trossos petits 150 g de ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.