BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

La clotxa. El menú de pagès

La recepta més típica de la Ribera d'Ebre compta amb molts anys d'història. Coneixes la clotxa?

Bacallà amb crema de fesols

Un dels aliments més típics de la Quaresma és el bacallà i estem segurs que aquesta recepta...

El President Puigdemont rep els guardonats en la IV edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli

El cap de l’Executiu ha rebut les cinc DOP i els guardonats en la IV edició dels Premis DOP...

És temps de calçotades!

La calçotada és un ritual gastronòmic molt propi d'aquesta època de l'any. Ja ho tens tot a punt?

Per Carnaval, tot s’hi val

El Carnaval se celebra de formes ben diverses arreu del territori; te'n presentem algunes de les...

Amanida de taronges i olives

Vitamines, minerals, antioxidant... Aprofita totes les propietats beneficioses de la taronja i...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.