BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
La clotxa. El menú de pagès
09/de març/2017La recepta més típica de la Ribera d'Ebre compta amb molts anys d'història. Coneixes la clotxa?
Bacallà amb crema de fesols
03/de març/2017Un dels aliments més típics de la Quaresma és el bacallà i estem segurs que aquesta recepta...
El President Puigdemont rep els guardonats en la IV edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli
01/de març/2017El cap de l’Executiu ha rebut les cinc DOP i els guardonats en la IV edició dels Premis DOP...
És temps de calçotades!
26/de febrer/2017La calçotada és un ritual gastronòmic molt propi d'aquesta època de l'any. Ja ho tens tot a punt?
Per Carnaval, tot s’hi val
22/de febrer/2017El Carnaval se celebra de formes ben diverses arreu del territori; te'n presentem algunes de les...
Amanida de taronges i olives
17/de febrer/2017Vitamines, minerals, antioxidant... Aprofita totes les propietats beneficioses de la taronja i...