BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Els 5 punts de cocció de la carn
03/de juliol/2024A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...
Aprèn a conservar la carn
17/d’abril/2024Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i...
10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la
03/de gener/2024No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...
Avui toca carn! Quina compro i com la cuino?
30/de setembre/2023La carn és un aliment ric en proteïnes, alguns minerals i vitamines. També conté diferents...
Les Claus de l'Alimentació
29/de desembre/2022Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i...
Cabell d’àngel i codonyat, dues grans conserves dolces
22/d’octubre/2021Dos preparats dolços, que pots fer a casa, i que podràs utilitzar en molts plats, no només de...