BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Consells i hàbits saludables .

Els 5 punts de cocció de la carn

A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...

Aprèn a conservar la carn

Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i...

10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la

No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...

Avui toca carn! Quina compro i com la cuino?

La carn és un aliment ric en proteïnes, alguns minerals i vitamines. També conté diferents...

Les Claus de l'Alimentació

Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i...

Cabell d’àngel i codonyat, dues grans conserves dolces

Dos preparats dolços, que pots fer a casa, i que podràs utilitzar en molts plats, no només de...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.