BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Anyell de llet rostit amb cebetes i moscatell

Ingredients per a 4 persones: 1 espatlla d’anyell de llet 1 cabeça d’alls 300 g de...

Vieires glacejades amb formatge i cremós de pastanaga i brots verds

Ingredients per a 4 persones: 8 vieires 1 kg de pastanaga 150 g de mantega 100 g...

Farcellets de massa brick amb nabius, formatge brie i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 1 paquet de massa brick 50 g de mantega 1 kg de ceba ...

Aquest Nadal tan especial, comparteix els bons moments amb Bonpreu i Esclat

A Bonpreu i Esclat volem que aquestes festes de Nadal siguin més especials que mai. Perquè ens...

Ceviche de salmó

Ingredients per a 4 persones: ½ kg de llimes 1 manat de coriandre 1 xili vermell 1...

Arròs caldós de llamàntol

Ingredients (per a 4 persones): ▪️ 1 sípia bruta de 300 g ▪️ 1 llamàntol ▪️ 2 grans...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.